Kunderne fortæller…

OM MAGNETPUDE OG INDLÆGSSÅLER

Magnet puden:
Jeg døjer meget med nakkespændinger som giver konstant hovedpine og ømhed, samt uro når jeg skal sove. Jeg havde primært købt puden pga. at jeg ønskede forbedringer mod nakkespændingerne og det har jeg meget tydeligt kunne mærke forskel på efter 4-5 dage. Jeg glæder mig til at kunne mærke endnu mere forskel jo flere dage der går. Jeg har ikke haft spændingshovedpine siden i hvert fald, det er så skønt. 

Oveni det, så synes jeg at jeg har fået mere ro når jeg skal sove! Jeg ligger også meget bedre med denne pude end nogen anden - og magneten i den gør virkelig en stor forskel. Jeg vil indrømme, at jeg var skeptisk - men det har kun overrasket mig positivt.
Det er faktisk også uden tvivl den bedste, blødeste og mest komfortable pude jeg nogensinde har prøvet (og det var faktisk ikke en af grundene til at jeg købte den), så på det punkt er jeg super overrasket også. 

Kan af hele hjertet anbefale denne fantastiske pude. Det har jeg allerede gjort til venner. Den er alle pengene værd! 

Magnet sålerne:
Jeg står meget op på mit job i detail branchen. Faktisk står jeg op på hele min vagt udover når jeg har pause. Jeg købte magnet sålerne til mine støvler pga 2 ting: at få mere blodcirkulation i fødderne, da jeg tit har ondt i fødderne efter sådan en lang dag, og komfort. 

Jeg har tydeligt kunne mærke efter en uge hvor jeg har lagt nøje mærke til når jeg står op og når jeg er kommet hjem, at det har hjulpet så meget. Jeg har også en knæskade, som kan påvirkes når jeg ikke har noget godt fodtøj på. Det er en så skøn følelse, at have disse såler i! Jeg kan tydeligt mærke, at de gør så meget godt for mine fødder. 
Dét, at de øger blodcirkulationen og giver ilt til blodet kan helt klart mærkes! Også når jeg går rundt, det er en fantastisk følelse. Og det bedste ved det hele er, at de er behagelige at have på i skoen. De passer helt perfekt og kan på intet tidspunkt mærke dem eller noget! De gjorde også lige, at mine sko sidder endnu bedre end før :-) 
Kan helt klart anbefale disse såler! De gør kun underværker. Og perfekt til hvis man ønsker en ekstra sål i skoen (eller udskifte de gamle) - hvorfor ikke vælge nogle der gør noget godt for dine fødder oveni købet? Win win! 
- Det kan aldrig skade at tage god hånd om dem som bærer dig igennem livet. :-) 
Jeg har anbefalet dem til mine venner, især dem som står meget op, og også dem som har problemer med knæet eller fødderne. 

Steffanie Escobar Schytt, januar 2022

OM MAGNOCARE BY MAGNOFLEX® BANDAGE OG MADRAS:

Nakkebandage og Magnetpude, købt i september 2021.
Jeg har forsøgt mig med jeres magnetpude og nakkebandage - da jeg døjer med mange nakkespændinger og havde fået disse anbefalet. Fantastisk nok kunne jeg hurtigt mærke en bedring i nakken og jeg har allerede anbefalet produkterne til en kammerat :-)
Mark Lûbeck Hee, København Ø

Poul Beierholm, Kongsmark Strand.
Madras købt i 2020.

Hvilke produkter har du købt / afprøvet?
Jeg købte for ca. 10-12 år siden en magnetmadras.

Hvad er din oplevelse med produkterne?
Jeg var meget skeptisk, men jeg blev glædeligt overrasket over virkningen.

Hvad fik dig til at købe produktet?
Det var en annonce i et blad, hvor en kendt person anbefalede den. Sådanne annoncer er jeg meget skeptisk ved, men glæden var stor da jeg havde prøvet den et par dage.Der gik et par dage eller tre hvor jeg svedte og kroppen blev urolig. Og det havde jeg fået at oplyst af firmaet at sådan ville jeg opleve det.

Indfriede det dine forventninger?
Ja absolut.

Ville du anbefale vores magnetterapiprodukter til andre?
Ja det har jeg gjort til venner og bekendte, som havde lidt vrøvl med ryggen.

Evt andre kommentarer:
Grunden til min interesse var, at jeg det var strengt at komme ud af sengen om morgenen men det kunne jeg efter 3-4 dage.

Poul Beierholm,
Kongsmark Strand.


November 2021. Inger Clausen, Slagelse:
Har købt en Magnettopmadras.

Hvad er din oplevelse med Magnettopmadrassen?
Jeg kunne ikke sove, men det har magnettopmadrassen lavet om på, nu sover jeg som en drøm. Tidligere har jeg haft store problemer med at kunne sove, men det har jeg ikke mere. Jeg er også kommet af med mine kramper i benene. Og er også sluppet af med mine rygproblemer.Min datter, som jeg forærede en magnettopmadras, har også lidt af voldsomme kramper i benene, men efter hun sover på sin magnettopmadras, har hun ingen kramper overhovedet.

Hvad var det der fik dig til at købe Magnettopmadrassen?
Jeg så en annonce i ”Vores sunde liv”.

Har Magnettopmadrassen indfriet dine forventninger?
Ja den har virkelig indfriet alle forventninger og mere til.

Vil du anbefale Magnettopmadrassen til andre?
Ja jeg vil anbefale den til alle, for den er virkelig god, og det virker på mit helbred.


Kropsterapeut som bruger topmadras:

Som kropsterapeut og gymnastikinstruktør er der altid fuld fart på. Derfor har jeg brug for at kunne sove godt. Det gør jeg på Magnocare by MAGNOFLEX® magnet-topmadrassen (tidligere under navnet Magneto Tex). Jeg får en rolig afspændt søvn, får iltet blodet, og mit bedre kredsløb giver mig nu mere varme i kroppen, og jeg vågner frisk og udhvilet om morgenen.

Tidligere led jeg meget af hovedpine, ømme muskler med småkramper, og ømme led. Det er fuldstændig væk nu.

Andre småskavanker har min familie mindet mig om, at jeg ikke lider af mere (man glemmer jo heldigvis hurtigt sine tidligere skavanker).

Jordstrålerne under min seng kan ikke måles mere når Magnocare by MAGNOFLEX® magnet-topmadrassen ligger der.

Jeg har virkelig fået glæde af at investere i topmadrassen - selvom prisen dengang ikke passede mig. Men den har været alle pengene værd.

Som kropsterapeut og gymnastikinstruktør har jeg god kendskab til kroppens funktioner, og derfor ved jeg at alle kan have glæde af denne Magnocare by MAGNOFLEX® magnet-topmadras.

Jeg har tidligere haft en topmadras med almindelige magnetfolier, men denne Magnocare by MAGNOFLEX® magnet-topmadras virker mere effektivt da folierne er vekselmagneter.

Derfor kan jeg varmt anbefale den til alle.

Med venlig hilsen fra en tilfreds bruger