Magnetterapi- Hvad er det?

Indhold, der kan skjules

Kontraindikationer

Følgende personer bør alene benytte magnetfelt-produkterne efter godkendelse fra læge:1. Personer med pacemaker eller andre elektroniske hjælpemidler.

2. Personer med tarm- og mavesårsblødning.

3. Kvinder under graviditet.Det bemærkes at menstruationsblødninger kan blive kraftigere.Plastickort med magnetstribe kan tage skade af magnetfelter.

Hvad er magnetterapi?

Magnetfelterne reparerer ikke, men understøtter derimod kroppens selvhelbredende kræfter.

Sygelig celle

Ændring af ionstrøm indtil cellen er ude af funktion

 

Transformation efter påføring/behandling

 

Regenereret celle

Cellefunktion i sund balance

 

Sund celle

Normal balance mellem Ka- og Na- ioner = balance

 

Magnetterapi kan…

> Forbedre iltoptagelsen

> Fjerne affaldsstoffer (kuldioxid)

> Forbedre blodcirkulationen

> Reducere muskelspændinger og forstrækninger

> Afhjælpe muskeltræthed

> Afhjælpe muskeltræthed

> Afhjælpe blod- og væskeansamlinger/ ødemer

> Lindre smerter

> Normalisere cellernes stofskifte

> Få kroppen til at slappe af

> Kan have en forebyggende effekt på degenerative og ikke-degenerative sygdomstilfælde

> Fremme helingsprocesser

Hvordan virker det?

Såvel teori samt videnskabelige studier bag MagnoFlex magnetterapi er baseret på den fysiske teori: Hall-Effekten.

Hæmoglobin består af magnetisk ladet partikler. Når NatriumChlorid, (NaCl), også kaldet salt, opløses i vand, opdeler saltmolekylet sig i 2 partikler, hhv. en positiv ladet ion (Na+) og en negativ ladet ion (Cl-). På samme vis består blodet i kroppen af en mængde magnetisk ladet ioner, f.eks. K+ og Cl-.

Før magnetfeltbehandling

Dårlig blodcirkulation

 

Her kan du tydeligt se de røde blodceller, der hænger sammen

Efter magnetfeltbehandling

Forbedret blodcirkulation

 

1 dag efter behandlingen
Blodcellerne polariseres igen og kan optage mere ilt

Elektrisk ladet ioner- Elektrisk ladet atomer er lig med ioner. De findes i vores blod og er påvirkelig over for magnetfelter. Når et magnetisk felt påvirker hhv. negative og positive ladet ioner, vil de oftest trækkes mod det modsatte ladet felt – nordpol(+) og sydpol(-).

Cirkulær magnetterapi- Magnoflex magneten består af cirkulære magnetiske ladet felter, hhv. + og -. Illustrationen viser vores patenterede cirkulær magnetterapi, der altid vil påvirke ioneners flow optimal, uanset hvilken retning blodåren løber.

Optimeret og øget blodgennemstrømning- Optimeret blodgennemstrømning forekommer når ionerne skiftevis passerer nord- og sydpoler (+/-), da ionerne hhv. tiltrækkes og frastødes af de cirkulære magnetfelter, hvilket kan medvirke til forøget transport af ioner – dog ikke forøget blodtryk.Menneskets blodkar er forholdsvis elastiske, hvorfor blodkarrenes vægge kan udvides når der skabes en forbedret blodgennemstrømning. Dette giver ionerne mulighed for at øge sin blodtransport gennem de nu udvidede blodkar. 

 

 

Magnetterapiens indvirkning på vores sundhedstilstand

Livets store hemmelighed ligger gemt bag bipolariteten. Alt sundt menneskeligt liv på jorden er bipolært. Der kan opstå sygdomme, hvis energien ikke flyder normalt, og disharmoniske svingninger kan opstå i celler og organer, hvilket ofte fører til forskellige lidelser. Mange sygdomme skyldes forkerte, disharmoniske svingninger, en depolarisering, der kan forstyrre styringen af kemiske processer. Enhver forstyrrelse af den bipolære ligevægt kan markere begyndelsen på en sygdom. Her åbner muligheden sig for at overvinde sygdommen ved at overføre bipolaritet.

Den neutrale tilstand, midterstillingen, er den tilstand, vi stræber efter for at forblive eller blive sunde. Helsemidler kaldes også remedier, da de bringer os tilbage til midterstillingen. Naturen stræber altid mod en neutral tilstand. Der findes polaritet i tarmslimhinden og andre mikrobakterielle stammer. En sund tarmflora skaber ligevægtige kraftfelter med udlignende polaritet i alle organsystemer med blodgennemstrømning.

Ved svaghed i et kompenserende kraftfelt kan polariteten forskydes, hvilket kan føre til vækst af specifikke kimtyper og resultere i infektioner. Polariteten i cellen, forskudt mod en betændelsestilstand, er afgørende for kroppens modstandskraft. Magnetfelter har en række terapeutiske virkninger, der kan anvendes til behandling og forebyggelse.

Ved magnetfeltterapi påvirkes kroppens celler, hvilket resulterer i øget energiproduktion. Dette er en af de effekter, helingsprocesser stræber efter. Hormonopbygning kræver forbedret iltoptag, der åbner kapillærerne og medvirker til genopladning, stimulering og harmonisering af bio-systemet. Studier viser, at MAGNOFLEX®-magnetfolien inden for kort tid øger blodgennemstrømningen, og dens vekselpolare opbygning sikrer koncentreret påvirkning af blodkarrene.

Bipolære vedvarende magneter, som anvendes i MAGNOFLEX®, er fuldstændig fri for ioniserende stråling og har ingen form for energifeltudslip. De har også en katalytisk virkning, hvor elektrisk nedbrudte celler oplades langsomt på ny, genopretter den statiske ligevægt mellem kalium- og natriumioner på begge sider af cellemembranen. Vedvarende magneter anses i dag som den eneste strålingsfrie magnetterapiform ifølge aktuel viden. Det er værd at bemærke, at magnetisme som terapiform kræver tid for fuld virkning og ikke giver øjeblikkelige resultater. Bipolære egenskaber udgør livets svingningsproces i levende organismer, og de skaber den polaritet, der er afgørende for sundhed og helbredelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om magnetterapi:Må man bruge magnetterapiprodukter når man bruger pacemaker?

Følgende personer bør alene benytte magnetfeltprodukterne efter godkendelse fra læge:1. Personer med pacemaker eller andre elektroniske hjælpemidler.

2. Personer med tarm- og mavesårsblødning.

3. Kvinder under graviditet.Ved brug af magnetbandager placer bandagen mindst 10 cm fra pacemakeren.

Anbring ikke bandagen på åbne sår.Kan man bruge magnetterapi hvis man har indopereret stålplader, kunstige eller kirurgiske implantater?

Der er ingen risiko. Magnetterapi har kun til formål at påvirke de magnetiske ladede ioner i kroppen.Er der bivirkninger?

Magnetfelter er grundlæggende fri for bivirkninger. De benyttes også til børn uden risiko. Ved anvendelse første gang kan der imidlertid indtræde en forværring af smerterne i begyndelsen. Dette er blot et tegn på, at magnetfelterne udløser reaktioner i kroppen. Disse vil efter kort tid normaliseres.Hvilken vej skal madrassen placeres på sengen?

Det røde emblem på topmadrassen skal vende mod sengens hovedgærde. Uldsiden skal vende opad.


Kan man lægge et lagen over topmadrassen?

Ja, magnettopmadrassen anvendes som en almindeligt topmadras.


Hvor langt tid må man bære bandager ad gangen?

Man kan anvende bandagerne lige så meget man ønsker.


Hvor langt tid holder produkterne?

20 år


Kan man vaske magnetterapiprodukterne?

Ja, håndvask program, 30 grader, uld/finvaskemiddel.


Hvor langt tid går der før man mærker effekt?

Organismer reagerer forskelligt. Dette gælder også ved brug af magnetfelter. Generelt set er virkningen af MAGNOFLEXR - magnetfelterne så omfattende, at de fleste oplever en bedring allerede efter 1 -2 dage.

Ved terapiresistente tilfælde anbefales en mellemlang behandlingstid på ca. 6 uger. Ved kroniske lidelser kan bandagen benyttes permanent.


Magnetfelter er grundlæggende fri for bivirkninger. De benyttes også til børn uden risiko. Ved anvendelse første gang kan der imidlertid indtræde en forværring af smerterne i begyndelsen. Dette er blot et tegn på, at magnetfelterne udløser reaktioner i kroppen. Disse vil efter kort tid normaliseres.


Kan man læse om nogen der har god erfaring med produkterne?

Ja, i afsnittet "Kunderne fortæller".


Kan man se produkterne i en forretning?

Ja, du er velkommen til at se varerne på vores firmaadresse.

 

Dokumentation